MOI! OLEN MIKA SARJOS,

40-vuotias Vantaalta lähtöisin, ja tällä hetkellä Hollannissa Amsterdamissa asuva pienen pojan isä, aviomies ihanalle vaimolleni, sekä valokuvaaja. 

Miksi valokuvaus?

Pengoin varastossa isäni vanhoja laatikoita, joista löytyi satoja valokuvia lapsuuteni ja nuoruuteni ajoilta. Näiden kuvien avulla pystyin palaamaan muistoihin, jotka olivat ehkä jo hieman haalenneet. Nähdessäni kuvan ensimmäiseltä ruotsin risteilyltä veljeni kanssa, muistin yhtäkkiä elävästi tapahtumia tuosta viikonlopusta. Tästä valokuvauksessa on minulle kyse. Valokuvan avulla voi ikuistaa tärkeitä ja unohtumattomia hetkiä, joita ei koskaan saa takaisin. Valokuva on ikuinen.

Olen ollut kiinnostunut valokuvauksesta jo pienenä poikana, kun näppäilin isäni filmipokkareilla. Ensimmäisen järjestelmäkamerani ostin kutenkin vasta vuonna 2012, kun perheeseemme saapui cavalier Kingcharlesinspanieli Bella. Tästä hetkestä eteenpäin olen taltioinut kaikki perheemme tärkeimmät hetket, jotta myös vuoden 2016 lopulla syntynyt rakas esikoispoikamme Noel voi palata lapsuutensa tärkeimpiin hetkiin ja muistoihin valokuvien avulla.Asiakkailta

Mira & Olli

“Voi apua! Mä täällä nyt jo pillitän😍 Aivan täydellistä!! Kiitos Mika!!🙏🏻 Siis aivan täydellisiä kuvia! Oon tänää kattonu ne varmaan jo 100 kertaa läpi ja joka kerta vaan hymyilyttää ja ihana muistella sitä päivää😍”

01 / 04